Wij creëren uitstekende supply chains

Bekroonde logistieke dienstverlening.
Aangedreven door technologie, geleverd door experts.

Bedrijven laten elke dag geld liggen vanwege het missen van kansen in de supply chain. Zencargo haalt met digitale expeditie alles uit uw supply chain met onder aan de streep kostenbesparingen en omzetgroei voor uw bedrijf.

Onze diensten

Platform

Optimaliseer uw supply chain

Ons platform biedt uw teams gerichte updates, overzicht op SKU-niveau en actiegerichte analyses. Dankzij live inzichten voor uw geplande, inkomende en geproduceerde SKU's kan uw supply chain uitzonderingen opvangen, vertragingen en voorraadproblemen voorkomen en onmiddellijk voorraad, logistieke kosten en rendement berekenen om de winstgevendheid van uw bedrijf te maximaliseren.

Meer informatie
Freight Forwarding

Wereldwijde ervaring met expeditie

Ons ervaren wereldwijde team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw lading op tijd aankomt. We implementeren en beheren elke fase van uw logistieke proces –van leverancier tot levering– op basis van realtime zichtbaarheid van de verzending

Meer informatie
Supply Chain Optimalisatie

Geef uw supply chain een impuls

We werken met u samen om een oplossing op maat te bieden die de waarde van uw supply chain van A tot Z maximaliseert. Transformeer de manier waarop u aan de vraag voldoet met live SKU-gegevens, realtime inzicht in prestatie en deskundige vrachtuitvoering.

Meer informatie
Boek een productdemo met het Zencargo-team
Nu boeken

Marktupdates

Zencargo Logo White

Wekelijkse update

Lees onze wekelijkse transportupdates voor meer informatie over actuele gebeurtenissen en effecten op de vrachtmarkt die van invloed kunnen zijn op prijzen en levertijden.

Learn more

Schrijf u in voor de wekelijkse update van Zencargo

Neem betere beslissingen door u aan te melden voor onze wekelijkse e-mailupdates voor vrachtvervoer via zee, lucht en weg.